Cautare

19784 de rezultate pentru "roche 10 ani" (5.55 secunde)
Daca varsta maxima pana la care poate fi accesat un produs bancar poate ajunge pana la 75 de ani, varsta minima tinde catre zero.
Leul romanesc a implinit ieri 140 de ani de cand a fost declarat moneda nationala, odata cu votarea primei legi monetare.
Cu toate acestea, cei mai multi tineri nu stiu înca mai nimic despre acest sistem.Pentru îmbunatatirea situatiei financiare dupa pensionare, începând din acest an, salariatii cu vârste de pâna la 35 de ani vor fi nevoiti sa-si aleaga un fond de pensii, administrat privat, la care sa contribuie obligatoriu.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
barbat, în jur de 40-45 de ani, cu venituri mici sau chiar ramas fara loc de munca. Si tinerii pâna în 25 de ani au fost luati de val.Persoanele foarte tinere, dar mai ales cele trecuti de prima tinerete îngroasa listele restantierilor catre unele banci din Craiova.
E vorba despre taxa pe pungile de plastic distribuite gratuit de comercianti, care urmeaza sa fie introdusa de la 1 ianuarie 2009. Daca în urma cu zece-cincisprezece ani magazinele din România distribuiau pungi de plastic doar contra cost, în ultimii câtiva ani, supermarketurile si-au obisnuit clientii sa-si ia cumparaturile acasa în pungi gratuite.
Pentru canalul Pro TV, televiziunea lider din Romania care s-a lansa in urma cu 14 ani, pe 1 decembrie, anul 2009 a insemnat eficientizarea businessului si cresterea cotei de piata fara a face rabat de la calitatea programelor, in conditiile in care piata de publicitate a scazut in acest an cu 30-40%, noteaza Ziarul Financiar "Ne-am adaptat la problemele existente in piata si am fost primii din industria media din Romania care si-au asumat aceasta sarcina deloc placuta, care si-au ajustat cheltuielile inca din octombrie-noiembrie 2008, cand pentru multi criza era o poveste.
Fost ministru si consilier prezidential la inceputul anilor ‘90, iar apoi bancher timp de 14 ani, Negritoiu (foto) afirma ca generatia sa este de vina pentru derapajele repetate ale Romaniei.
Autoritatea Nationala a Vamilor pedepseste firmele pentru o greseala pe care tocmai Vama a comis-o in urma cu cinci ani.
Imprumuturile de nevoi personale nu mai pot fi acordate pe zece ani, ci pe o perioada de maximum cinci ani.
In pragul aniversarii a 25 ani pe piata romaneasca, brandul ASEVI anunta rezultatele inregistrate in anul 2019 si planurile de extindere.
tinerii si riscul in mediul online", rata de penetratie a internetului in randul copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, care au acces la internet in propria lor camera, este de 84%.
Conform legii lui Moore, lucrurile progreseaza exponential, cu siguranta o sa vedem in timp real impactul tehnologiei din urmatorii ani la nivel planetar.
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr. ... a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani.
In ceea ce priveste varsta celor care acceseaza reteaua de socializare, datele citate releva ca, in Muntenia, sunt pe Facebook mai multi utilizatori intre 25 si 34 de ani, si intre 35 si 44 de ani, fata de procentul national, si mai putine persoane peste 65 de ani.
Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Astazi implineste 65 de ani. La multi ani! ... Ea sustine ca m-am nascut pe 14 august, ca am azi 65 de ani... ... Tu zici ca am 65 de ani!
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca la varsta de 42 de ani, pe care a implinit-o chiar in acea zi, se simte pregatit sa fie presedintele romanilor.
In ultimii ani, totusi, un mare numar de pacienti au prezentat rani minore, probabil deoarece ranile grave au mai multe sanse sa fie ingrijite corect.
google-analytics.com